Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun





Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin. Günahlarımızı affetsin. Bizi birbirimize düşürmek isteyenleri KAHHAR ismi şerifiyle kahretsin. Buradan söylüyorum. Bir kişi okusa kârdır. Yakmak yıkmak çözüm değildir. Kamu mallarına zarar vererek, tüyü türsüğü bitmemiş yetimin hakkına girmeyin. Onların parası yine bizim cebimizden çıkacak. Yarın ahirette mahkeme i kübrada bunun hesabını veremezsiniz. Kul hakkının altından kalkamazsınız. İsimleri bile ağza alınmaya değmez ülkelerin Türkiye'yi kötülemelerine izin vermeyin
buna zemin hazırlamayın. Bizim bizden başka dostumuz sevenimiz yoktur. Şimdi yüzümüze gülenlerin Türkiye'nin düştüğü durumlara münasip taraflarıyla güldüklerini asla aklınızdan çıkarmayın. Sosyal medyada binlerce takipçisi olan magazin, medya şarlatanlarının ve de ne idüğü belirsiz insanların oyununa gelmeyin. Asparagas haberlere kanmayın. Başları sıkışınca kuyruklarını kıstırıp ülkeyi terk etmeleri bir uçak biletine bakar. Ondan sonra ver elini paris. roma,amerika.bizim gidecek neremiz var? Ortada kalakalırsınız.
Buradan tekrar tekrar söylüyorum. Bu vatan hepimizin bizim. TÜRKİYE BÜYÜK. Her milletten dinden insanları bağrına basacak kadar büyük. Vatanımızda özgür dolaşıyoruz. Kimseye aman demiyoruz, midare etmiyoruz. ÖBÜR DÜNYAYA ağzımızdaki takma dişleri dahi götüremezken RAB TEALANIN yasakladığı haram kıldığı şeyler için ne dünyamızı ne ahiretimizi ne de vatanımızı berbat etmeyelim. Türk olmak yakmak yıkmak , zarar vermek huzuru bozmak değildir. Bizler şanlı bir tarihin evlatlarıyız. Ecdadımızın kemiklerini sızlatmayalım. Türk'ün sesini gücünü dünyaya vatanımızdaki huzuru bozarak değil, her alanda ilerleyerek duyuralım. Evet farkındayım biraz uzun bir kandil mesajı oldu. Kusura bakmayın. Dualarda buluşalım. Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere.  

10 yorum:

  1. Huzurdan yana olalım dediğin gibi ecdadın kemikleri sızlamasın.Senin de kandilin mübarek olsun arkadaşım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En büyük isteğimiz huzurun tekrar geri gelmesi. Allah a emanet ol. Seninde kandilin mübarek olsun. Sevgiler.

      Sil
  2. Ağzına sağlık Fatma abla hislerime tercüman oldun.Kandilin mübarek olsun.Selametle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar düşündüklerimin yarısı bile değil. Çok şey var daha kafa bozan ama ne yaparsın. Bazen susmak konuşmaktan iyi.sende selametle kal.kandilin mübarek olsun.

      Sil
  3. bütün dualarına canı gönülden amin diyorum.Hayırlı kandiller..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesude Sağol. Allah razı olsun.seninde kandilin mübarek olsun.

      Sil
  4. "...Öfkeleri ağızlarından taşmaktadır.
    Kalplerinin gizledikleri ise daha büyüktür."
    (Âl-i imrân: 118)
    "Size bir iyilik dokunsa fenalarına gider, başınıza bir kötülük gelse onunla sevinirler. Eğer sabreder ve Allah'dan gereğince korkarsanız, onların hileleri size hiçbir zarar vermez; çünkü Allah onları kendi amelleriyle kuşatmıştır."
    (Âl-i imrân: 120)
    ve Hz.Nuh(a.s)un duasıyla Rabbime niyazda bulunuyor,amin diyorum...
    "Nûh şöyle dedi: "Ey Rabbim! Kâfirlerden hiç kimseyi yeryüzünde bırakma!"
    "Çünkü sen onları bırakırsan, kullarını saptırırlar; sadece ahlâksız ve kafir kimseler yetiştirirler."
    "Rabbim! Beni, ana babamı, iman etmiş olarak evime girenleri, iman eden erkekleri ve iman eden kadınları bağışla. Zalimlerin de ancak helâkini arttır."
    (Nuh suresi 26-27 ve 28.ayetlerin mealleri) yenice bu ayetleri okudum bloğunu okuyunca mesaj atmak istedim
    allaha emanet olun

    YanıtlaSil
  5. Rabbim bütün olanları görüyor. Saniye saniye kaydediyor. Bu yapilanların yarın kıyamette cezası verilecek.benim şaşırdıgım vatan sevgisi nasıl çıkmış insanların içinden. Yoksa bu kadar zarar verilirmi.insanların birbirine tahammülü sıfîra düşmüş. Biz ne zaman böyle bir toplum haline geldik anlamadım. Mesaj için Sağol fatma cim.sevgilerimle

    YanıtlaSil